Januari 2023

met Geen reacties
Allereerst voor iedereen een goed en sportief 2023. Een nieuw jaar alsmede een nieuw seizoen staat voor de deur.

Maar we blikken nog even terug.

 

Gewichttrekken

TTV Koapman organiseerde op 11 december een gewichttrektoernooi en dit werd gehouden in het wereldberoemde café/zalencentrum Haamberg. Mede doordat gezelligheid hoogtij viert gingen de Bisons en hun vriendenschaar met 35 man richting Tilligte. Om 13.30 uur werd de strijd aangegaan met de gewichttrekbok, een prachtige strijd. Onder hartstochtelijke aanmoedigingen gingen de teams ten strijde.

In de klasse 18-22 jaar won het team van Die Ludolfs uit Beltrum. In de klasse senioren ongetraind werden de teams Liksteen en Rucola uit Beltrum respectievelijk derde en vierde.

Bij de senioren getraind legden de Bisons beslag op de eerste plaats, gevolgd door het Dreamteam (eveneens van de Bisons).

De overwinningen werden groots gevierd. Toen men om 21.00 uur terugging richting het Bisonhonk keek men terug op een zeer geslaagde en succesvolle middag.

 

Survival

Ook dit jaar waren er weer enkele Bisonleden die deelnamen aan de survivalrun op 8 januari.

Een overgroot deel van de Bisons verleende zoals al vele jaren hand- en spandiensten tijdens de run. Je kon Bisons vinden bij de verschillende posten en na afloop bij het opruimen van de verschillende hindernissen.

Met elkaar de schouders eronder en de handen ineen slaan dan kun je in Beltrum heel veel op touw zetten.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.